Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Romanian Security Fair 2018 Bucuresti

18/10/2018 - 20/10/2018

Romanian Security Fair

Expozitia internationala bienala dedicata sistemelor si serviciilor de securitate.

Evenimentul reprezinta principala platforma de discutii pentru companiile care deservesc piata si industria de securitate din ROMANIA si din lume, dar si ocazia de a beneficia de rezultatele cercetarii si inovatiei tehnologice si de a stabili noi contacte cu furnizorii si consumatorii de securitate.

Romanian Security Fair 2018

Evenimentul se va desfasura in perioada 18 – 20 Octombrie 2018, in cadrul centrului expozitional Romexpo.

De ce sa participi in calitate de expozant la Romanian Security Fair 2018?

Evenimentul reuneste producatori importanti de aparatura pentru securitate la nivel mondial,dar si importante companii romanesti prezente pe piata tehnicii pentru securitate din Romania.

Expozantii au la dispozitie peste 2000 de metri patrati pentru a-si prezenta aparatura tehnica sau solutiile IT pe care le produc sau le comercializeaza.

Participi la Romanian Security Fair 2018?

Printr-un simplu click aici, iti oferim solutii creative si functionale de comunicare directa a obiectivelor de marketing la acest eveniment.

Ia legatura cu noi si ne vom ocupa de amenjarea standului expozitional personalizat.

 

Disclamer: Trade fair data identified above is based on present information provided by the respective trade fair organizers and other reputable information service providers.  XDS assumes no responsibility for the accuracy of this information at a later time, therefore we highly recommend to contact the organizers or service providers directly and verify the information prior to making commitments as such.

Venue

Romexpo
Bulevardul Marasti 65-67
Bucuresti, Romania
+ Google Map
View Venue Website

Organizers

ASOCIATIA ROMANA PENTRU TEHNICA DE SECURITATE
Romexpo