fbpx

Events - PRINT&SIGN 2019 Bucuresti

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

PRINT&SIGN 2019 Bucuresti

09/10/2019 - 12/10/2019

PRINT&SIGN Bucuresti

Targ de tipar si semnalistica pentru Europa de Sud-Est.

PRINT&SIGN 2019 Bucuresti

Evenimentul se va desfasura in perioada  9 – 12 octombrie la Romexpo-Bucuresti, in pavilionul B1.

De ce sa participi in calitate de expozant la PRINT&SIGN 2019?

Adaptat nevoilor industriei grafice din Romania si clientilor acesteia, PRINT&SIGN –  s-a dovedit a fi un succes real inca de la prima editie (2002). Din 2014, PRINT&SIGN s-a impus ca cel mai important targ pentru industria de print din Europa de Sud-Est.

5 motive pentru care merita sa fii expozant:

  1. Iti maresti portofoliul de clienti prin contacte directe cu specialistii industriei, foarte bine targetati. La editia precedenta, cei mai multi vizitatori au fost din domeniul productiei publicitare si din industria textila, urmati de cei din agentiile de publicitate si design interior.
  2. Expozitia liderilor – Ia-ti un loc printre liderii industriei!
    Te alaturi celor mai importante branduri din industria printului si semnalisticii digitale, PRINT&SIGN fiind scena de lansare a tendintelor si inovatiilor din domeniu.
  3. Vizitatori cu functie de decizie. 54,56% din vizitatorii PRINT&SIGN 2017 au fost antreprenori. Au urmat directorii de marketing (12,17%) si directorii de achizitii(12,11).
  4. Oportunitate pentru dezvoltarea afacerii. Participarea ca expozant la PRINT&SIGN iti ofera ocazia sa promovezi produsele si sa cercetezi piata, astfel incat sa poti accelera procesul de vanzare.
  5. Promovarea imaginii companiei. Initiezi actiuni de marketing si branding in randul unei audiente atent targetate.

Participi la PRINT&SIGN 2019 Bucuresti?

Printr-un simplu click aici, iti oferim solutii creative si functionale de comunicare directa a obiectivelor de marketing la acest eveniment.

Ia legatura cu noi si ne vom ocupa de amenjarea standului expozitional personalizat.

 

Disclamer: Trade fair data identified above is based on present information provided by the respective trade fair organizers and other reputable information service providers.  XDS assumes no responsibility for the accuracy of this information at a later time, therefore we highly recommend to contact the organizers or service providers directly and verify the information prior to making commitments as such.

Venue

Romexpo
Bulevardul Marasti 65-67
Bucuresti, Romania
+ Google Map
View Venue Website

Organizer

Euroexpo
Phone
0040 21 321 60 30
Email
info@euroexpo.ro
View Organizer Website