Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

IEAS – International Electric & Automation Show 2018 Bucuresti

18/09/2018 - 20/09/2018

IEAS – International Electric & Automation Show

Expozitia Internationala de Echipamente Electrice si Automatizari constituie o experienta de business completa, un mediu de conexiune, dezvoltare si inovare in care sunt generate cele mai influente strategii si in care sunt construite noile trenduri.

IEAS – International Electric & Automation Show 2018

IEAS 2018 se va desfasura in perioada 18 – 20  Septembrie 2018, in salile Unirii, Take Ionescu şi I.C.Bratianu din cadrul Palatului Parlamentului, Bucuresti.

Program,

18 septembrie / 10.00 –
19 septembrie / TBA
20 septembrie /TBA

De ce sa participi in calitate de expozant la IEAS – International Electric & Automation Show 2018?

Noul concept IEAS include patru axe fundamentale: Conectivitate, Parteneriat Guvernamental – Educational – Mediu de Afaceri, Networking Integrat, Brand Management.

Editia din 2017 a reunit 130 de companii din industria automatizarilor, echipamentelor electrice, energiei si a industriilor interconectate, 30 de parteneri de promovare din media de specialitate si presa de business si 30.000 de vizitatori.

Organizata de catre DK Expo SRL, platforma de business IEAS asigura promovarea eficienta a noilor tehnologii, facilitand consolidarea imaginii si potentialului de piata a companiilor expozante si partenere.

Participi la cel mai important eveniment tehnic dedicat industriei de automatizari si echipamente electrice, IEAS 2018?

Printr-un simplu click aici, iti oferim solutii creative si functionale de comunicare directa a obiectivelor de marketing la acest eveniment.

Ia legatura cu noi si ne vom ocupa de amenjarea standului expozitional personalizat.

 

Disclamer: Trade fair data identified above is based on present information provided by the respective trade fair organizers and other reputable information service providers.  XDS assumes no responsibility for the accuracy of this information at a later time, therefore we highly recommend to contact the organizers or service providers directly and verify the information prior to making commitments as such.

Venue

Palatul Parlamentului
Strada Izvor 2-4
Bucuresti, Romania
+ Google Map

Organizer

DK Expo
Phone
+40 21 231 27 36
Email
office@dk-expo.ro