Events - Gaudeamus 2017 Bucuresti

Gaudeamus Bucuresti

Cel mai important si mai longeviv eveniment expozitional dedicat cartii, din Romania, are  un loc bine definit in calendarul cultural si in constiinta publicului, dovada acei peste 100.000 de vizitatori care ii trec pragul in fiecare an.
Targul se desfasoara anual in Pavilionul Central Romexpo, reunind, intr-un spatiu expozitional de 14.000 mp, oferta a peste 300 de edituri romanesti si straine, tipografii, institutii de invatamant, centre si institute culturale, institutii mass-media, agentii de difuzare de carte, firme multimedia, agentii literare, organizatii non-guvernamentale cu profil cultural si educational, asociatii profesionale, librarii, biblioteci etc.

Gaudeamus 2017, Bucuresti

Editia cu numarul 24 a Targului International Gaudeamus – Carte de invatatura va avea loc in perioada 22 – 26 noiembrie ac., in Pavilionul Central Romexpo. Evenimentul este organizat de Radio Romania.

Doresti o oferta prioritara pentru proiectul tau de stand expozitional personalizat la evenimente viitoare? Da un simplu click Aici!