Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Demo Metal Vest 2019 Arad

21/05/2019 - 24/05/2019

Demo Metal Vest Arad

Eveniment dedicat inovatiei in prelucrarea metalelor

DEMO METAL Vest are la baza conceptul DEMO METAL, considerat a fi cel mai important eveniment din Romania care se adreseaza specialistilor din industria prelucrarii metalului. Vazut ca un eveniment ,,occidental”, DEMO METAL este locul in care liderii din industria prelucrarii metalelor isi prezinta ultimele inovatii si cele mai noi tehnologii.

De ce sa participi in calitate de expozant la Demo Metal Vest 2019 Arad?

La Demo Metal Vest Arad, furnizori de echipamente – lideri de top domeniu, renumiti producatori romani si straini din industria de prelucrare a metalelor vor prezenta solutii pentru intreg lantul de productie.

Desfasurat in zona de vest a Romaniei, una foarte dezvoltata industrial si cu investitii continue, prin noutatile prezentate si oportunitatile unice de networking, DEMO METAL Vest exercita atractie pentru profesionistii si specialistii companiilor din Romania si tarile vecine.

Participi la DEMO METAL Vest 2019 Arad?

Printr-un simplu click aici, iti oferim solutii creative si functionale de comunicare directa a obiectivelor de marketing la acest eveniment.

Ia legatura cu noi si ne vom ocupa de amenjarea standului expozitional personalizat.

 

Disclamer: Trade fair data identified above is based on present information provided by the respective trade fair organizers and other reputable information service providers.  XDS assumes no responsibility for the accuracy of this information at a later time, therefore we highly recommend to contact the organizers or service providers directly and verify the information prior to making commitments as such.

Venue

Expo Arad
Calea Aurel Vlaicu 300
Arad, 310375 Romania
+ Google Map

Organizer

Tehnic Media
Phone
+40 753 317247
Email
demometal@tehnicmedia.ro