Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Demo Metal Vest 2018 Arad

09/05/2018 - 12/05/2018

Demo Metal Vest Arad

DEMO METAL Vest are la baza conceptul DEMO METAL, considerat a fi cel mai important eveniment din Romania care se adreseaza specialistilor din industria prelucrarii metalului. Vazut ca un eveniment ,,occidental”, DEMO METAL este locul in care liderii din industria prelucrarii metalelor isi prezinta ultimele inovatii si cele mai noi tehnologii.

Demo Metal Vest 2018 Arad

header-site_DMV

In perioada 09 – 12 Mai 2018, la Expo Arad, la Expo Arad, furnizori de echipamente – lideri de top domeniu, renumiti producatori romani si straini din industria de prelucrare a metalelor vor prezenta solutii pentru intreg lantul de productie.

De ce sa participi la Demo Metal Vest Arad

Desfasurat in zona de vest a Romaniei, una foarte dezvoltata industrial si cu investitii continue, prin noutatile prezentate si oportunitatile unice de networking, DEMO METAL Vest exercita atractie pentru profesionistii si specialistii companiilor din Romania si tarile vecine.

Participi la  Demo Metal Vest 2018?
Printr-un simplu click aici, iti oferim solutii creative si functionale de comunicare directa a obiectivelor de marketing la acest eveniment.

Ia legatura cu noi si ne vom ocupa de amenjarea standului expozitional personalizat.

Venue

Expo Arad
Calea Aurel Vlaicu 300
Arad, Arad 310375 Romania
+ Google Map

Organizer

Tehnic Media
Phone
+40 753 317 247
Email
demometal@tehnicmedia.ro